welkom op movieroulette.nl

door | mei 21, 2020

(bijna) elke dag draai ik aan het rad en krijg ik één van de films uit mijn uitgebreide collectie voorgeschoteld. wat voor ’n film het ook wordt, ik moet ‘m van begin tot einde kijken. en laten we eerlijk zijn, dat is bij de ene film ’n grotere uitdaging dan bij de andere film.

en niet alleen moet ik de gekozen film helemaal afkijken, direct na afloop, zodra de aftiteling begint te rollen, moet ik een korte recensie schrijven. verwacht daarbij geen literaire hoogstandjes, maar gewoon mijn persoonlijke en ongefilterde mening.

ook geef ik de film een score, welke kan variëren tussen de 0 en 3 punten. daarbij is 0 ronduit slecht. 1 is prima te kijken, maar met de nodige kritiek. 2 is goed en zeker een aanrader. 3 is een kunstwerk, een epische klassieker of een enorme guilty pleasure.

disclaimer: movieroulette.nl is een onafhankelijke website. alle afbeeldingen zijn verkregen via google image search en zijn eigendom van de oorspronkelijke bronnen en rechtmatige eigenaren. de website maakt wel gebruik van Google Ads om enigzins een kleine bijdrage te genereren.

0 reacties

Lees ook: