welkom op movieroulette.nl

door | mei 21, 2020

Elke dag draai ik aan het rad en krijg ik één van de 3000+ films uit mijn collectie voorgeschoteld. Wat voor ’n film het ook wordt, ik moet ‘m van begin tot einde kijken. En laten we eerlijk zijn, dat is bij de ene film een grotere uitdaging dan bij de andere film.

En niet alleen moet ik de gekozen film helemaal afkijken, direct na afloop, zodra de aftiteling begint te rollen, moet ik een korte recensie schrijven. Verwacht daarbij geen literaire hoogstandjes, maar gewoon mijn persoonlijke en ongefilterde mening.

Ook geef ik de film een score, welke kan variëren vanaf 0 t/m 3 punten. Daarbij is 0 ronduit slecht. 1 is prima te kijken, maar met de nodige kritiek. 2 is goed en zeker een aanrader. 3 is een kunstwerk, een epische klassieker of een enorme guilty pleasure.

Op deze website kan niet worden gereageerd of gediscussieerd, maar ik nodig je van harte uit om te reageren via de diverse sociale platforms. De linkjes naar Instagram, Twitter, Facebook en LinkedIn staan onderaan deze pagina. Veel kijk- en leesplezier!

Lees ook: